top of page

This is the title of your first blog post

Veel gestelde vragen

Kan ik meteen van start? Natuurlijk, nadat je contact hebt opgenomen met ons, wordt je binnen 5 werkdagen opgehaald door een Les-Solo instructeur voor een gratis proefles zodat jullie daarna samen een planning kunnen maken.

Wordt je thuis opgehaald en kan dit ook op een andere plek zijn bijvoorbeeld mijn school/de stad? Absoluut, Les-Solo is flexibel om een plek af te spreken om jou op te halen!

Kan ik zelf bepalen wanneer ik les krijg? De lessen zullen in overleg met de rijinstructeur ingepland worden en we houden uiteraard altijd rekening met jouw agenda.

Bestaat de mogelijkheid een les in te halen als je er één afzegt? Ja, als je 48 uur van te voren de les afzegt is dit geen probleem.

Krijg je les van een vaste instructeur en een vast lesvoertuig? Ja, je vaste instructeur weet dan ook precies op welk niveau jij rijdt en natuurlijk heb je een vast lesvoertuig.

Hoe snel kan ik mijn rijbewijs bij Les-Solo halen? Dit is afhankelijk wat jouw leertempo en welk pakket er voor jouw mogelijk is. Het kan al met een spoedcursus van 10 dagen!

Kan ik in mijn eigen tempo bij jullie lessen? Dit kan zeker, het is belangrijk dat je lest wanneer het jou uitkomt, maar wij adviseren zeker 4 praktijklessen per week. Zodat je er lekker goed inkomt!

Is het mogelijk om per uur lessen te nemen? Absoluut maar dit is zeker niet voordelig voor jezelf. Een losse les is namelijk €39,- en met een pakket kan dit al vanaf €29,- maar de keuze is aan jou!

Is het mogelijk de opleiding in termijnen te betalen? Dit is zeker mogelijk, overleg dit gewoon even met je rijinstructeur en vraag naar de mogelijkheden.

Tags:

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
Rijbewijs Garantie
Voordelig
Snel
bottom of page